Курси НБУ $ 39.30 € 42.31
Залізничник освідчився коханій залізничниці на вокзалі

І вона при всіх відповіла: «Так!».

Фото з фейсбук-сторінки Укрзалізниці».

Залізничник освідчився коханій залізничниці на вокзалі

Сталося це одразу після повернення з фронту

 

 На одному з найкрасивіших вокзалів України сталася романтична подія: 42-річний військовий Андрій, який у цивільному житті був залізничником, освідчився своїй коханій, повернувшись із передової.

Його обраниця Мирослава, яка також працює на залізниці, сказала «Так» перед усіма пасажирами та колегами. «Наш воїн-залізничник, освідчився своїй коханій Мирославі після повернення з фронту. Чуттєвий момент стався на головному вокзалі Львова біля «Потяга до тебе», – розповіли в «Укрзалізниці».

Закохані знайомі вже 20 літ. Життя розвело їх на тривалий час, але три роки тому вони знову зустрілись і стали парою.

Андрій працював монтером колії з 2018 року. У 2023-му – добровільно долучився до ЗСУ. Після важкого поранення стопи на фронті чоловіку дали відпустку для лікування. Про намір освідчитися Андрій розповів колегам з

Укрзалізниці, а вони вирішили зробити йому подарунок.

«Ми разом з реабілітаційними центрами у Львові і Києві до Дня закоханих зробили безкоштовні парні поїздки на «Потягу для тебе» для деяких ветеранів на реабілітації. Андрія теж запросили, оскільки він зараз чекає на протез.

Ми привітали їх із Мирославою, разом з партнерами подарували романтичну поїздку в Буковель. Вони поки що не їздили», – розповіли виданню «УП. Життя» у пресслужбі Укрзалізниці.

Нині Андрій чекає на протезування, а після одужання хоче повернутися на фронт.

Олена БАРСУКОВА.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Реклама Google

Telegram Channel