Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
До Луцька завітали студенти Української академії лідерства

У Луцьку делегація пробуде два дні.

Фото: facebook.com.

До Луцька завітали студенти Української академії лідерства

Це освітня інституція, формаційна платформа особистісного та суспільного розвитку для молоді на основі цінностей

Академія поєднує річну програму (10 місяців) між школою та університетом для вмотивованих підлітків 16-20 років та масштабні соціальні проєкти для суспільства. Під час навчання в Академії кожен студент розвивається в фізичному, емоційному, інтелектуальному та суспільному напрямках.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Осередки академії є також у Львові та Ужгороді. 

Важливою частиною навчальної програми є експедиції Україною. Тож сьогодні до Луцька студенти приїхали, щоб дослідити його та познайомитись з місцевою громадою.

На зустріч зі студентами в Окольний замок завітала заступник Луцького міського голови Ірина Чебелюк та розповіла гостям про історію нашого міста.

«Луцьк — одне з найдревніших міст України, яке в різні часи перебувало під владою різних країн. І Європейський Союз зародився саме в Луцьку, тому що у 1429 році тут відбувся з’їзд монархів, що стало початком переговорів, ідей та думок, щодо об’єднання багатьох країн світу в боротьбі з татаро-монгольською навалою. І як ми сьогодні бачимо, росія у нас теж подібна до татаро-монгол і поводять себе так само на нашій землі. Тому по праву ми вважаємо, що Луцьк — справді європейське місто. Я впевнена, що ті дні, які ви проведете в нашому місті, вони подарують вам неймовірні емоції та враження», - зазначила Ірина Чебелюк.

У Луцьку делегація пробуде два дні, після чого повернеться до Ужгорода.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: У містечку біля Луцька покажуть колекцію писанок.

Реклама Google

Telegram Channel