Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Волині упіймали любителя підводного полювання

Волинський рибоохоронний патруль закликає громадян дотримуватися вимог чинного природоохоронного законодавства.

Фото із сайту ukr.net.

На Волині упіймали любителя підводного полювання

Здійснював риболовлю без сигнального прапорця  або без сигнального буя

Стало відомо, що 1 березня на Хрінницькому водосховищі поблизу села Липа Луцького району громадянин здійснював підводне полювання без сигнального прапорця  або без сигнального буя.

Як повідомляє Волинський рибоохоронний патруль, риби він не впіймав.

На порушника складено адміністративний протокол за ч.3 ст.85 КупАП ( тягне за собою попередження або накладення штрафу на громадян від двох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (один мінімум – 17 грн) і попередження або накладення штрафу на посадових осіб – від десяти до тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян).

Також 1 березня на Хрінницькому водосховищі поблизу села Гумнище Луцького району було виявлено 11 сіток довжиною 800 м, в яких знаходились живі водні біоресурси: 7 екз.щуки, 11 екз. плітки та 9 екз. окуня. Складено акт виявлення та вилучення майна, власник якого не встановлений. Вилучені водні біоресурси випущено у природне середовище та попереджено нанесення шкоди рибним запасам на суму 69 938 грн.

Якщо Ви помітили порушення правил рибальства або порядку придбання чи збуту водних біоресурсів просимо невідкладно повідомляти на «гарячу лінію» рибоохоронного патруля: 067 360 7840.

Читайте також: На Волині чоловік віддав велику суму грошей аферистам.

Реклама Google

Telegram Channel