Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
У Луцьку відбулись змагання з плавання серед дітей з особливими потребами (Фото)

Так тримати!

Фото: facebook.com.

У Луцьку відбулись змагання з плавання серед дітей з особливими потребами (Фото)

В обласному центрі відбулись змагання з плавання за програмою обласної Спартакіади «Повір у себе» серед дітей з інвалідністю у 2024 році

У змаганнях з плавання, які проходили у Волинському обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні, взяли участь збірні команди Ковельської, Колківської та Луцької територіальних громад, а також команди приватних спортивних клубів області. Учасники змагалися у трьох видах програми: «вільний стиль», «брас», «на спині» на дистанціях 25, 50 та 100 м.

Про це повідомляє Центр з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт».

Привітати учасників завітали почесні гості - заступник начальника Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт» Василь Шевчук та директор Волинської обласної дитячо-юнацької спортивної школи для осіб з інвалідністю Андрій Рожок (Andrij Rozhok).

Як наголосив директор ВОДЮСШОІ Андрій Рожок, за результатами змагань буде визначено найкращих спортсменів, які представлятимуть Волинську область на всеукраїнському етапі Спартакіади «Повір у себе».

Щороку до участі у змаганнях долучаються нові перспективні учасники, тож сподіваємося, що завдяки їхній наполегливості та старанням уже скоро ми побачимо їх на всеукраїнських спортивних майданчиках.

Вітаємо спортсменів з новими здобутками! Бажаємо успіхів та наснаги!

 
 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Реклама Google

Telegram Channel