Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
У громаді на Волині вшанували дружин загиблих Героїв (Фото)

Зворушливі музичні вітання виконали вихованці НЦ ДЮТ і вручили памʼятні подарунки.

Фото: facebook.com.

У громаді на Волині вшанували дружин загиблих Героїв (Фото)

У четвер, 7 березня, у Нововолинському центрі дитячої та юнацької творчості відбувся захід для дружин загиблих військовослужбовців

У зустрічі взяв участь міський голова Борис Карпус, секретар ради Надія Жук, заступниця міського голови Ніна Шумська, керівник другого відділу Володимир-Волинського РТЦК та СП Олександр Кондисюк, депутати міської ради, голови громадських організацій родин загиблих Захисників Володимир Демчук і Наталія Волохата. До організації заходу долучився керівник благодійного фонду «Волинь-Тил» Іван Антонюк.

У виступі міський голова засвідчив свою всебічну підтримку кожній родині, яка втратила чоловіка, сина чи батька. Долучилася до виступу дружина Героя Софія Марчук. Вона висловила вдячність за підтримку владі та громаді, слова співчуття і надії на жіночу дружбу і єдність заради пам’яті про подвиг їхніх чоловіків. Атмосферу щирості й теплоти допомогли створити виступи художніх колективів Центру. За чашкою кави жінки мали можливість поспілкуватися, отримати заряд оптимізму і хвилини радості.

«Дякую кожній дружині. Після важкої втрати ви не опускаєте руки. Допомагаєте військовим - побратимам ваших чоловіків, продовжуєте їхню боротьбу заради Перемоги. Бажаю всім сили духу та непохитної віри. Вічна памʼять нашим Героям! « – зазначив на зустрічі міський голова.

 
 
 
 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Реклама Google

Telegram Channel