Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Шовковський назвав смішну причину, чому київське «Динамо» не перемогло рівненський «Верес» (Відео)

Лише втретє в історії «Верес» відібрав очки у «Динамо» в матчах чемпіонату України.

Фото із сайту nkveres.com.

Шовковський назвав смішну причину, чому київське «Динамо» не перемогло рівненський «Верес» (Відео)

Господарі врятувалися за допомогою пенальті в додатковий час

Українська Прем'єр-ліга. 20 тур. «Верес» (Рівне) – «Динамо» (Київ) – 1:1 (0:1 – Волошин, 5 хв.; 1:1 – Мрвальєвич, 90+8, з пенальті).

Головний тренер «Динамо» Олександр Шовковський заявив, що кияни втратили очки з «Вересом» через... недостатнє налаштування на гру з аутсайдером.

«Неприємно втрачати очки на останніх секундах матчу. Сьогодні у наших гравців я побачив не таке бажання, на яке очікував. На жаль, ми не довели цю гру до перемоги, хоча і випустили наприкінці зустрічі захисників, адже розуміли, що суперник організує навалу на наші ворота, буде навантажувати нашу оборону. Мали спокійніше завершувати цю гру, але вже як є», – сказав Шовковський. 

Він констатував, що «Динамо» у грі з клубом з Рівного не було схоже на себе. 

«Ми маємо грати впевненіше. На початку другого тайму ми м’яч контролювали, потім чомусь подарували ініціативу супернику і дали можливість «Вересу» почувати себе більш розкуто. Хочу відверто сказати, що сьогодні ми не були схожими самі на себе, тому результат закономірний», – підсумував Шовковський. 

«Динамо» зіграло з «Вересом» унічию 1:1, набрало 35 очок та залишилося у турнірній таблиці на четвертому місці. Також вчора «Зоря» обіграла «Минай» – 2:0.

Фотоскрін із сайту sport.ua.
Фотоскрін із сайту sport.ua.

 Читайте також: Скандал в українському футболі: «Де у правилах написано?» (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel