Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Нова схема ухилянтів: «привласнити» дітей багатодітних матерів (Відео)

В суді з'ясувалося, що всі батьки раптово з'явилися 2023 року, а згадати імена всіх своїх «цивільних чоловіків», яких вона записала батьками, жінка не змогла.

Фото: Аверс.

Нова схема ухилянтів: «привласнити» дітей багатодітних матерів (Відео)

У Луцьку судять чоловіка за те, що він робив охочих виїхати за кордон в час війни – багатодітними батьками

За версією слідства, він разом зі спільником за гроші підшуковував багатодітних жінок, які погоджувались вписати їх, як офіційних батьків своїх дітей. Одну із багатодітних матерів допитали у суді. Хоча поіменно згадати всіх батьків дітлахів жінці чомусь було складно. Тож у суді спільно з прокурором рахували дітей, і розбирались – де хто і чий батько.

Про це йдеться у сюжеті ТРК «Аверс».

Жінка переконувала: це була її особиста ініціатива записати чоловіків офіційно у свідоцтва дітей, бо ж, мовляв, переживала за них, аби не забрали їх на війну.

Проте чоловік на лаві підсудних опинився саме через звинувачення у тому, що сприяв військовозобов’язаним ставати фіктивними батьками. Зараз цього бізнесмена утримують під вартою, а одну з багатодітних матерів допитували як свідка. Проте остання каже, що знати не знає підсудного.

Жінка каже, що поки має дев’ять дітей і усі – від різних чоловіків. Запевняє суд, що з кожним колись співмешкала. Тепер же, у час війни, запереживала, що когось із них можуть забрати. Тому сама і проявила ініціативу – позаписувати їх батьками дітей офіційно.

Жінка додає, що співмешкала з кожним із татусів так давно, що вже й забула, як і кого звати. Та й дітей має чимало, то ж, напевно, ось так зразу жінці розібратися поіменно, хто чий батько, завдання не дуже просте.

А ще, переконує жінка, татусі, які нині на заробітках за кордоном, насилають їй на дітей гроші. На картки, яких у жінки аж три. І неабиякі купюри, а долари.

Судді продовжили розбиратися, де чиї діти й на кого записі. Врешті, порахувавши усіх дітей та допитавши свідка, суддя вирішив оголосити у засіданні перерву. Оскільки їх ще чекає допит інших свідків. 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: На Волині упіймали двох паліїв.

Реклама Google

Telegram Channel