Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У росії на 10 днів ув’язнили студента, який назвав свою Wi-Fi мережу «Слава Україні»

А скоро буде і так!

Фото із сайту kor.ill.in.ua.

У росії на 10 днів ув’язнили студента, який назвав свою Wi-Fi мережу «Слава Україні»

Оце так так!

Студента Московського державного університету засудили до десяти діб арешту за те, що він назвав свою мережу Wi-Fi проукраїнським гаслом «Slava Ukraine!» («Слава Україні!»).

У районному суді москви заявили, що він «здійснив адміністративне правопорушення і публічно демонстрував атрибутику екстремістських організацій», інформує «Європейська правда».

Згідно з документами, на назву мережі хлопця звернули увагу місцеві поліцейські, після чого студента взяли під варту, а у його кімнаті провели обшук. Персональний комп’ютер, ноутбук та Wi-Fi-роутер конфіскували.

У судових матеріалах стверджують, що студент використовував свою мережу Wi-Fi «з метою пропаганди гасла «Слава Україні» необмеженому колу осіб з числа користувачів у межах доступу Wi-Fi сигналу ідеології Організації українських націоналістів».

Нагадаємо, у росії заборонили публічно демонструвати символіку та атрибутику Організації українських націоналістів, а також використовувати гасло «Слава Україні» та відповідь на нього – «Героям слава».

Крім того, ОУН внесли до переліку «нацистських». До того ж списку внесли також Українську повстанську армію, Українську народно-революційну армію та Українську народну самооборону.

Читайте також: Папа Римський зізнався в любові до путіна.

Реклама Google

Telegram Channel