Курси НБУ $ 39.58 € 42.85
Колектив Луцької стоматполіклініки не задоволений роботою їхньої керівниці

На заході були присутні також очільник управління охорони здоров’я Володимир Лотвін, а також керівниця профільної комісії Луцькради Оксана Лєщинська.

Фото: Isider media.

Колектив Луцької стоматполіклініки не задоволений роботою їхньої керівниці

У Луцькій стоматполіклініці вперше відбулися збори, які ініціював трудовий колектив, аби висловити недовіру директорці

Все тому, що суперечлива діяльність директорки Любові Яковчук викликає чимало обурення та відповідно запитань серед працівників комунального закладу.

Про це на сторінці у Facebook повідомила депутатка Алла Надточій, пише InsiderMedia.

Серед основних зауважень наступне:

  • Колектив не згодний з об'єднанням зубних техніків в приміщенні на Степана Бандери;
  • Недоцільне використання коштів. За останні три місяці, за словами працівників, майже півмільйона гривень були витрачені на незрозумілі дрібниці (на крісла, штори, банкетки, таблички, стенди, і найголовніше на ЗМІ) в той час, коли фахівцям бракує розхідного матеріалу;
  • Недоцільність адміністраторів. Колектив не розуміє для чого ця посада, оскільки обов’язки адміністраторів не зрозумілі і їх обіцяної ефективності, про яку говорила пані Яковчук – немає!
  • Не розуміють працівники й необхідності перенесення дитячої стоматології. Адже тільки у 2021 році нове відремонтоване дитяче стоматологічне відділення відкрили у поліклініці на Волі й чому тепер усе переносити у приміщення Луцької стоматології – теж одні запитання без пояснень.

«Тож у підсумку зборів, не отримавши бажаних відповідей та належних пояснень, більшість членів колективу підтримали те, що вони не задоволені роботою пані Яковчук, тож їй висловили недовіру», - йдеться у повідомленні.

На заході були присутні також очільник управління охорони здоров’я Володимир Лотвін, а також керівниця профільної комісії Луцькради Оксана Лєщинська.

«Остання найбільше намагалася захищати Яковчук, втім проти такої кількості фактів від працівників, як то кажуть, не попреш. Насправді це кричущий випадок і тепер про це публічно говорить БІЛЬШІСТЬ колективу! Тож, сподіваюся, на хамство та повну безвідповідальність Любові Яковчук буде належна реакція з боку керівника міста, Ігоря Поліщука і Луцьку стоматполіклініку не погублять чиїсь безглузді амбіції», - додала Яковчук.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: Які зміни у статках вказали очільники комунальних підприємств Волині.

Реклама Google

Telegram Channel