Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Вчитель з Волині отримав почесну відзнаку від військових

Олександр Давидюк проводить уроки у спеціалізованому кабінеті «Захист України», обладнаному мультимедійним тиром, де навчає школярів старших класів азам військової справи.

Фото: facebook.com.

Вчитель з Волині отримав почесну відзнаку від військових

Нагрудним знаком «Почесна відзнака Командувача військ оперативного командування «Захід» військові відзначили вчителя Підгайцівського ліцею, учасника АТО Давидюка Олександра Олеговича

Нагороду вручили 14 березня у стінах Підгайцівського ліцею під час відзначення Дня добровольця.

Про це повідомляє Підгайцівська територіальна громада.

Захід розпочали хвилиною мовчання та словами шани Героям, які віддали свої життя за Україну.

Лариса Ляшук, директорка Підгайцівського ліцею розповіла, що вчитель «Захисту України» Підгайцівського ліцею Давидюк Олександр пройшов війну та нині передає свої знання й уміння молодому поколінню учнів закладу освіти, щоб вони вміли захищати та любили Україну.

«Олександр Олегович ніс службу в гарячих точках під час АТО від квітня 2014 в лавах 51 окремої механізованої бригади 2 батареї реактивної артилерії. Він пройшов Іловайський котел. Певний період наш захисник навчав новобранців військової справи, а у квітні 2015 був демобілізований. Від лютого 2022 року працює вчителем предмета «Захист України» у Підгайцівському ліцеї.

Олександр Давидюк проводить уроки у спеціалізованому кабінеті «Захист України», обладнаному мультимедійним тиром, де навчає школярів старших класів азам військової справи.

У співпраці з Центром національно-патріотичного виховання, педагог здійснює практичну підготовку учнів з управління безпілотниками. Також, Олександр Олегович систематично готує школярів до участі у різноманітних конкурсах з основ національно-патріотичного виховання», – розповіла Лариса Ляшук.

Представник Луцького районного Центру комплектування та СП вручив відзнаку захиснику України, воїну і вчителю Підгайцівського ліцею.

Привітали з почесною нагородою захисника та освітянина заступник Підгайцівського сільського голови Леонід Гроголь, в.о. начальниці відділу освіти, культури молоді та спорту Світлана Зінкевич.

По завершенню урочистої частини, Олександр Давидюк розповів та наочно продемонстрував представникам центру комплектування та керівництву громади як відбувається навчання і військовий вишкіл у закладі освіти.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: Колектив Луцької стоматполіклініки не задоволений роботою їхньої керівниці.

Реклама Google

Telegram Channel