Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У волинському Горохові студенти й викладачі коледжу вторгували для ЗСУ 11020 гривень (Фото)

Разом до Перемоги!

Фото: Facebook.

У волинському Горохові студенти й викладачі коледжу вторгували для ЗСУ 11020 гривень (Фото)

Волонтерський центр «Твори добро» з початку війни невтомно ярмаркує , щоб підтримати українських захисників

16 березня 2024 року у Горохові відбувся благодійний ярмарок, який подарував усім присутнім не лише смачні та цікаві речі, але й щиру атмосферу єднання та надії.

Завдяки спільним зусиллям волонтерського руху «Твори добро», викладачів комісії загальноосвітніх дисциплін Горохівський фаховий коледж ЛНУП та небайдужих людей було зібрано 11 020 гривень, які цього ж дня були спрямовані на підтримку наших захисників.

Про це інформує на своїй сторінці у Facebook волонтерський центр «Твори добро».

«На придбання засобу радіоелектронної боротьби (РЕБ) Яремчуку Юрію перерахували 5000 грн, на поїздку на Схід до наших воїнів, придбання візочків та інших потрібних речей 10000 грн передали Горохівській районній спілці учасників АТО «Щит».

Щиро дякуємо за випічку  Світлані Білик, Богдані Проценко, Марії Здинюк з мамою, Вікторії Киричук, Надії Центелевич, Дарині Адамчук з мамою, Валентині та Оксані Здрилюк, Галині Гайді, Зіні Постижевській, Валентині Міщенко, Оксані Кузьмук, Людмилі Ансеровій, Ларисі Нарихнюк, студенту Віталію Цимбалу з мамою.

За надані продукти для випічки адресуємо вдячність родині Бачинських, Таїсії Островській, Оксані Хамковій, Ользі та Сергію Кононцям, Зіновії Базюк, Петру та Євгенії Собуцьким, Софії Березюк, Андрію Гнатюку; за виготовлення сувенірних виробів - Оксані Хвищун, Оксані Кузьмук, студентському волонтерському центру «В Єдності сила», за вироби ручної роботи -  Вірі Щвець із Краматорська; за доставку на ринок та допомогу в реалізації продукції – Оксані Кузьмук, Марії Здинюк, Богдані Проценко, Дарині Адамчук, Валентині Здрилюк; за донатство –  Лесі Войтович, Людмилі Ковтун, Лілії Клембі, Дарині Адамчук.

Нехай усім повернеться сторицею.

Нашим Захисникам бажаємо міцного здоров’я, неушкодженими та з ПЕРЕМОГОЮ повернутися до дому!

Віримо, що разом ми здолаємо ворога і збудуємо щасливе майбутнє для України! Разом до Перемоги!» - йдеться у повідомленні.

 

 

 

 

 
 

 

 

 Читайте також: «Волинянин розробив мобільну платформу для евакуації поранених з поля бою».

 
 
 
 
 

Реклама Google
 

 

Telegram Channel