Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Помер відомий український політик, правник і нардеп Геннадій Москаль

«Під час Революції Гідності саме Геннадій Геннадійович оприлюднив плани влади Януковича на знищення патріотичних медіа…».

Фото із сайту unian.ua.

Помер відомий український політик, правник і нардеп Геннадій Москаль

Йому було 73 роки

Після важкої хвороби помер український політик, генерал-лейтенант Геннадій Москаль.

«Вічна памʼять. Співчуття родині. Він займав багато державних посад, був справжнім патріотом і людиною талановитою. Під час Революції Гідності саме Геннадій Геннадійович попереджав журналістів Еспресо про плановані напади на новостворений канал Майдану, а згодом оприлюднив плани влади Януковича на знищення Еспресо, 5 каналу та інших патріотичних медіа…» – написав у мережі нардеп Микола Княжицький.

Геннадій Геннадійович Москаль – український політик, колишній голова Закарпатської обласної державної адміністрації, український політик та правник, генерал-лейтенант міліції, кандидат юридичних наук, доцент, народний депутат України від фракції партії «Батьківщина».

Довідково:

Геннадій Геннадійович Москаль – український політик, ексголова Закарпатської ОДА, український політик та правник, генерал-лейтенант міліції, кандидат юридичних наук (2002), доцент (2005), Народний депутат України від фракції партії «Батьківщина». У 2011–2013 входив до складу політичної партії «Фронт Змін», однак після її вливання до «Батьківщини» перейшов з іншими однопартійцями до нової партії, отримавши місце у політичній раді «Батьківщини».

З 2007 Народний депутат України VI та VII скликань, з грудня 2012 перший заступник голови комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією. Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації з 5 березня 2015. З 15 липня 2015-го по 11 червня 2019-го — знову голова Закарпатської ОДА.

До речі

На посаді керівника Луганської військово-цивільної адміністрації Москаль заборонив продаж спиртних напоїв на лінії бойового зіткнення, щоб «убезпечити мирних мешканців та військовослужбовців від випадків травматизму та загибелі в стані алкогольного сп'яніння».

Читайте також: Незагойна рана Волині: «Наш тато застрелить путіна – і ми будемо жити, як колись».

Реклама Google

Telegram Channel