Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Трамп: «Я вам кажу, Зеленський – один із найкращих продавців в історії»

Глузлива заява Трампа пролунала вчора на мітингу в штаті Огайо.

Фотоколаж із сайту 24tv.ua.

Трамп: «Я вам кажу, Зеленський – один із найкращих продавців в історії»

Кандидат президентських виборів у США відзначився скандальною заявою про Зеленського

Кандидат президентських виборів у США та ексочільник країни Дональд Трамп знову розкритикував військову та фінансову допомогу Україні. Він назвав Володимира Зеленського «найбільшим продавцем в історії».

Глузлива заява пролунала під час виступу Трампа на передвиборчому мітингу в окрузі Монтгомері штату Огайо.

«Я вам кажу, Зеленський – один із найкращих продавців в історії. Кожного разу, коли він приїжджає в країну, він їде із 50 або 60 мільярдами доларів. Я ніколи не міг цього зробити. Він – найкращий продавець. Краще багатьох. Ми повинні дати їм у борг, і якщо їм раптом вдасться перемогти, вони нам їх повернуть», – сказав претендент на пост президента США.

Нагадаємо, що в разі обрання президентом Дональда Трампа його другий термін буде дуже схожим на перший, тільки в режимі «турбо», – вважає спікер Палати представників США республіканець Майк Джонсон.

Раніше помічник директора Факультету політичних і безпекових наук і міжнародних відносин Університету Центральної Флориди Обрі Джюетт у матеріалі «Главкому» висловив свою думку щодо розвитку подій в Україні при перемозі на виборах у США Дональда Трампа, який уже раніше займав посаду президента.

Також американський дипломат пояснив, чому Трамп знову рветься у президенти.

Нагадаємо, угорський прем'єр Віктор Орбан заявив: Трамп начебто має план завершення війни росії проти України, однак не збирається фінансово підтримувати українців у разі повернення до влади після виборів в США. 

Президент Володимир Зеленський вважає, що ймовірний кандидат у президенти США Дональд Трамп не розуміє цілей російського диктатора володимира путіна у війні проти України й тому виступає проти подальшої допомоги Києву. Саме тому він хоче запросити Дональда Трампа в Україну на розмову. 

«Якщо він зможе приїхати сюди, мені знадобиться 24 хвилини, не більше, щоб пояснити йому, що він не зможе розібратися з цією війною, що він не зможе принести мир через путіна», – заявив Зеленський.

«Якщо він зможе приїхати сюди, мені знадобиться 24 хвилини, не більше, щоб пояснити йому, що він не зможе розібратися з цією війною, що він не зможе принести мир через путіна», – заявив Зеленський.

Президент України переконаний, що Трамп не зможе домовитися про мир із путіним, якщо він не готовий віддавати українські території та незалежність. На думку Зеленського, ключову роль рішеннях експрезидента США все ж відіграватиме не його особиста позиція, а підтримка американського суспільства.

Читайте також: Міністр оборони Британії скасував візит до Одеси через витік інформації.

Реклама Google

Telegram Channel