Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У громаді на Волині під час свята танцю збирали кошти на лікування пораненого захисника

Юні танцівники, які неодноразово здобували призові місця на міжнародних та всеукраїнських фестивалях танцю, в цей день подарували глядачам чимало позитивних емоцій.

Фото: Фейсбук.

У громаді на Волині під час свята танцю збирали кошти на лікування пораненого захисника

У неділю, 17 березня у будинку культури села Підгайці відбувся благодійний звітний концерт зразкового аматорського ансамблю танцю «Гармонія»

Вихованці керівниці танцювального колективу, хореографині Тетяни Салімухи вкотре продемонстрували яскраве свято танцю, де кожна композиція - це справжній витвір мистецтва.

Про це інформує Підгайцівська громада. 

Колоритні костюми, сучасна хореографія у виконанні різновікових артистів, які неодноразово здобували призові місця на міжнародних та всеукраїнських фестивалях танцю в цей день подарували глядачам чимало позитивних емоцій.

Концертна програма благодійного заходу містила, також, пісенні композиції та декламацію віршів вихованців будинків культури громади.

У репертуарі «Гармонії» важливе місце відведене національно-патріотичній тематиці виступів, з якими юні артисти пропагують свободу і незалежність України на вітчизняних та закордонних сценах: «Не твоя війна», «Країна вперед». Та найбільш щемним танцювальним шедевром «Гармонії» є спільний номер з колективом «Соняшник» ГО «Батьків і дітей з синдромом Дауна», який не лише має патріотичне спрямування, а й пропагує ідею безбар'єрності.

Зі слів Тетяни Салімухи, яка по завершенню концерту щиро дякувала батькам та дітям, за кожним яскравим виступом її вихованців стоїть насамперед нелегка, системна праця, яка дає можливість кожній дитині поринути у вирій творчого піднесення.

Під час благодійного дійства, працівники КЗ «Центр культури, туризму молоді та спорту» Підгайцівської сільської ради частували присутніх солодкими млинцями, які гуртом готували спільно з Бібліотеки-філії Підгайцівської сільської ради напередодні .

Приємно відзначити, що гості та учасники благодійного заходу спільними зусиллями спрямували 3,5 тис. на лікування пораненого військовослужбовця ЗСУ.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Реклама Google

Telegram Channel