Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У потязі «Варшава–Київ» нардеп від «Слуги народу» побився з іноземцем

Нардеп Андрій Кунаєв розповів подробиці інциденту.

Фото із сайту parlament.ua.

У потязі «Варшава–Київ» нардеп від «Слуги народу» побився з іноземцем

Поїзд довелося зупиняти у Рівному і викликати поліцію

Стало відомо, що вранці 19 березня на залізничному вокзалі у Рівному, зупиняли потяг «Варшава–Київ» через повідомлення про бійку у вагоні.

Речниця поліції Рівненської області Марія Юстицька у коментарі для Liga.net повідомила, що інцидент стався у поїзді за участі народного депутата від партії «Слуга народу» Артема Кунаєва та іноземеця.

За даними Юстицької, 19 березня, близько 07:30 поліції повідомила чергова по залізничному вокзалу, що у потязі сполученням «Варшава–Київ» в одному з вагонів відбулась бійка, а один з учасників нібито отримав тілесні ушкодження. Тому поїзд у Рівному здійснив екстрену зупинку з метою документування поліцейськими правопорушення.

Юстицька відзначила, що слідчо-оперативна група встановила, що конфлікт відбувся між народним депутатом Артемом Кунаєвим та іноземцем через порушення тиші у вагоні. В ході інциденту останній вибив із рук нардепа телефон, яким той здійснював відеофіксацію.

Нардеп у коментарі для Liga.net сказав, що у нього стався інцидент із росіянином з німецьким паспортом, який зранку у потязі почав з кимось гучно лаятись телефоном, а на його прохання робити це тихіше або в коридорі потяга, нібито відповів брудною лайкою.

«Після цього облив мене водою з пляшки, «чтоб мне лучше спалось». Далі, побачивши на моїй футболці український герб, почав кричати про те, що він мене «уничтожит», що в нас не мова, а «хохляцький суржик», вибив телефон, на який я робив відеофіксацію подій в мене з рук та поліз до мене з кулаками», – розповів Кунаєв.

Світлина іноземця, з яким у нардепа нібито відбулася бійка. Фото – Liga.net.
Світлина іноземця, з яким у нардепа нібито відбулася бійка. Фото – Liga.net.

 Кунаєв додав, що йому довелось захищатись, а після того він звернувся до провідника та начальника потяга щодо реагування на цю подію та вжиття необхідних заходів, на що, за його словами, було ухвалено рішення зробити в Рівному зупинку та викликати поліцію.

За словами нардепа, чоловік, із яким відбувся інцидент, є представником німецької компанії-виробника спецобладнання, яка активно продовжує працювати в росії після початку повномасштабного вторгнення.

Видання «Рівне вечірнє» написало, що на правопорушника поліцейські склали адміністративний протокол (дрібне хуліганство). Більше жодних заяв від учасників конфлікту до поліції не надходило. А народний обранець зазначив працівникам поліції, що ситуація не пов’язана з його політичною діяльністю.

Читайте також: На Волині 34-річний чоловік розповсюджував дитячу порнографію.

Реклама Google

Telegram Channel