Курси НБУ $ 39.55 € 42.43
Волинські депутати злякалися повісток

«Комічний серіал»: як депутати Волині злякалися повісток.

Фото ілюстративне / facebook.com.

Волинські депутати злякалися повісток

На засідання сесії Волинської обласної ради 19 березня завітали працівники ТЦК та СП, що спричинило паніку серед депутатів

«Було б весело, якби не було так сумно», – саме так можна сказати про ситуацію, яка відбувалася на сесії.

Про це Громадському Інтерактивному Телебаченню розповіла депутатка облради Юлія Вусенко, пише Inside rMedia.

«Прямо на сесію приходили представники військкомату. І в кінці сесії вийшов представник фракції «Сила і честь» [Віктор] Галан-Влащук, побачив їх в коридорі, забіг назад і почав виступати. Казати, що вручення повісток депутатам, на хвилиночку, – це наїзд на місцеве самоврядування. Ну, це було дуже смішно і дивно. Насправді я хотіла б, аби журналісти вибрали ось цей виступ і показали. Нехай волиняни дивляться на оцю історію. Тому що, друзі, ми будемо всі воювати, нам треба всім вміти це робити, час кожного прийде. І реакція депутатів обласної ради – ну це просто було схоже на, знаєте, комічний серіал. Насправді не так весело, як сумно. Бо коли ти дивишся на людей, які б’ють себе в груди й розказують, як вони будуть розвивати Україну, а бояться повістки, то це трошки вже на думки навіює», – сказала Юлія Вусенко.

За словами депутатки, вручення повісток відбувалося хаотично.

«Якось це так відбувалося хаотично. Вони в «облогу» нас не брали, але могли б. Вони стояли тільки з правого виходу, звідки виходили депутати. Хто хотів вийти іншими дверима, міг це зробити», - зауважила Вусенко.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: У місті на Волині під час благодійного заходу збирали кошти на потреби захисників.

Реклама Google

Telegram Channel