Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Освітянин-захисник з Волині отримав 3 почесні нагороди

Так тримати!

Фото: facebook.com.

Освітянин-захисник з Волині отримав 3 почесні нагороди

Наші Захисники – невтомні стражі свободи, втілення відваги та непохитності

Федорчук Василь Степанович, родом з Рівненщини, а з 1993 року – житель селища Торчин. У мирний час працював учителем: від філолога до вчителя фізичної культури та предмета «Захист України». З перших днів війни пішов добровольцем захищати рідну землю, бо інакше просто не міг. Військове хрещення пройшов у Бахмуті. Потім був Куп'янськ, Лиман... Кожне місто відзначене важкими боями, втратами побратимів, перемогами і поразками... Як говорить сам Василь Степанович: «Ми там, щоб ви могли спокійно жити тут!»

Про це повідомляє Торчинська громада.

За виявлену мужність при відбитті ворожих штурмів Василя Федорчука нагороджено відзнакою командира ОТУ «Лиман» «Знак доблесті».

Крім того, Василь Степанович отримав відзнаку командира 100 бригади «За оборону рідного краю». Також був відзначений медаллю «За оборону міста Бахмут».

Медаль «За оборону міста Бахмут» є важливою військовою відзнакою. Ця медаль є символом витривалості і героїзму, відваги та відданості Захисників, які боролися за оборону міста Бахмут.

Отримані почесні нагороди – підтвердження відваги, героїзму і самовідданості у боротьбі за свободу та незалежність України нашого Воїна. Для кожного з нас він є справжнім Героєм, який став прикладом для наслідування для всіх українців.

Щиро вітаємо Захисника з відзнаками. Нам є ким пишатися! Дякуємо, Василю Степановичу, за захист Батьківщини, відвагу та мужність. Нехай Господь береже вас і всіх Захисників! Чекаємо вдома з Перемогою.

Слава Україні! Героям слава!

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: Полеглого Воїна з Волині посмертно нагородили відзнакою «За оборону міста Бахмута».

Реклама Google

Telegram Channel