Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У луцькому виші триває марафон факультетів

Обери своє!

Фото: ЛНТУ.

У луцькому виші триває марафон факультетів

Майбутні студенти та батьки мають неймовірну нагоду познайомитися із деканами факультетів, викладачами, студентами та отримати експертну консультацію щодо вступу 2024… та ОБРАТИ СВОЄ МАЙБУТНЄ місце для навчання

Сьогодні традицію продовжив факультет бізнесу і права, а відтак абітурієнти та їхні батьки отримали нагоду дізнатися усе про ФБП.

Про це йдеться на сторінці ЛНТУ.

Учасники заходу мали можливість познайомитися із ректором ЛНТУ Іриною Вахович, яка радо привітала гостей сьогоднішнього дня відкритих дверей:

«Доброго дня майбутні наші студенти, з якими ми будемо разом рухатися до розвитку, до вашого майбутнього. Сьогодні у вас буде цілий день інтерактивів, цікавих проектів та спілкування. Нині ви переживаєте складний період у житті, адже перед вами стоять виклики, які вимагають зібраності, відповідальності, удачі й Божого благословення на те,  щоби обрати свій життєвий напрям... Наша концепція у тому, що ми навчаємо не найманих працівників, а власників свого бізнесу. Ми хочемо бачити вас успішними людьми, які вірять в себе і будемо робити все для того, щоби ви були сформованими особистостями й фахівцями».

Детальніше про структуру та можливості ФБП розповіла декан Любов Ковальська. Вона представила адміністрацію факультету, заступників декана та завідувачів кафедр і напрями, за які вони відповідають. Особливу увагу акцентувала на переліку освітніх програм і тих кафедр, які забезпечують освітній процес.

Абітурієнти дізналися більше про спеціальності, які можуть вивчати на факультеті, перспективи отримання подвійного диплому, паралельно навчаючись за кордоном, можливості працевлаштування та реалізації власних творчих ідей та проектів. Вступники почули про підприємства-партнерів, на базі яких молодь має можливість проходити практику, отримати працевлаштування та навіть здобути професійну реалізацію в рамках дуальної освіти.

Молодь особисто познайомилася із викладачами факультету та студентською радою університету. Наші студенти розказали своїм новим друзям про заходи, які влаштовує студрада, про дозвілля, позанавчальний час, волонтерську діяльність, спортивну активність і нові горизонти, що відкриваються перед молоддю.

Своєю чергою, про особливості вступу 2024 абітурієнтам, а особливо їхнім батькам, розповіла експерт з профорієнтації Ірина Бандура. Вона детально розповіла про НМТ, обов’язкові та вибіркові предмети, про реєстрацію для участі в мультипредметному тесті. Окремо зупинилася на курсах підготовки до НМТ, які відбуваються в ЛНТУ.

Учасники знайомства отримали ще більше вражень від квізів, тренінгів та інших інтерактивів, адже для майбутніх студентів влаштували неформальне знайомство на тему фінансів, маркетингу, менеджменту, бізнесу та права. Крім того, молодь та їхні батьки мали можливість отримати персональну консультацію.

Марафон знайомства із факультетами феєрично завершить ФММТ (факультет митної справи, матеріалів та технологій). Захід відбудеться 30 березня.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: Вихованці Луцької художньої школи придбали для захисників зарядні станції.

Реклама Google

Telegram Channel