Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Волині привітали батька загиблого льотчика-Героя

Секретар Володимирської міської ради Іван Юхимюк передав імениннику слова вітання від міського голови та усієї громади.

Фото: facebook.com.

На Волині привітали батька загиблого льотчика-Героя

25 березня відзначає свій день народження батько полеглого Героя Сергія Хоміка – Ярослав Хомік

З цієї нагоди до нього завітав секретар Володимирської міської ради Іван Юхимюк, який передав імениннику слова вітання від міського голови та усієї громади, а також вручив грошовий подарунок.

Про це повідомляє Володимирська міська рада.

«Щиро зичимо вам, Ярославе Сергійовичу, міцного здоров’я, невичерпних життєвих сил та наснаги, більше радості та позитиву від онуків та лише гарних новин. І нехай якомога швидше настане довгоочікувана перемога, за яку поклав життя ваш син», – зазначив Іван Юхимюк у вітальному слові.

36-річний полковник Сергій Хомік, який був льотчиком І класу, командиром вертолітної ескадрильї, героїчно загинув 11 листопада 2022 року на Донеччині в районі с. Берестове, врятувавши побратимів ціною власного життя. Взірцевий екіпаж Хоміка з початку повномасштабного вторгнення знищив сотні окупантів і десятки одиниць ворожої військової техніки на Донеччині та Харківщині. Спільно з підрозділами Сухопутних військ вертолітники звільнили кілька тимчасово окупованих населених пунктів. Похований Герой, у якого залишилися батьки, дружина та двоє дітей, 17 листопада 2022 року в його рідному селі Сусваль.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: У Луцьку вшанували пам'ять В'ячеслава Чорновола.

Реклама Google

Telegram Channel