Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Луцькі стоматологи долучились до придбання необхідного спорядження колезі-захиснику

З вірою у Перемогу!

Фото: facebook.com.

Луцькі стоматологи долучились до придбання необхідного спорядження колезі-захиснику

Благодійний волонтерський фонд «Слава» вручив подяку директору КП «Луцька міська клінічна стоматологічна поліклініка» Любові Яковчук та колективу за допомогу у наближенні нашої перемоги

Зокрема за сприяння у купівлі необхідного спорядження для військовослужбовця, стоматолога-ортопеда - Віталія Тулайдана.

Про це йдеться на сайті Луцька міська клінічна стоматологічна поліклініка.

У вересні Віталія Тулайдана мобілізували до однієї із медичних частин військового підрозділу. Відтоді лікарі стоматполіклініки неодноразово долучались до благодійних зборів. А у січні з ініціативи директора закладу Любові Яковчук перерахували одноденний заробіток для придбання необхідного.

«Віталій відчуває підтримку колег, з якими працював не один десяток років. Нині йому потрібні в медичну частину бронежилети і плитоноски. Ми вкотре будемо звертатись до благодійних фондів і до колективу поліклініки за допомогою. Адже для тих, хто захищає Україну вкрай необхідно знати, що у них є міцний тил і підтримка», - зазначила Оксана Тулайдан, сестра Віталія Тулайдана.

За словами директорки стоматологічної поліклініки Любов Яковчук, колектив і надалі буде підтримувати тих, хто пішов захищати Україну!

Нагадаємо, від січня цього року, всі премії на надбавки до окладу директора, перераховуються на потреби ЗСУ!

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: На Волині судитимуть членів організованої групи, які налагодили масштабне підпільне виробництво побутової хімії.

Реклама Google

Telegram Channel