Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Луцьку на реконструкцію навчального закладу виділять 80 мільйонів гривень

Внесено зміни до бюджету громади.

Фото: www.lutskrada.gov.ua.

У Луцьку на реконструкцію навчального закладу виділять 80 мільйонів гривень

Про ці та інші зміни до бюджету Луцької міської територіальної громади повідомили сьогодні під час пленарного засідання 57-ї сесії

Директор департаменту фінансів, бюджету та аудиту Лілія Єлова коротко поінформувала обранців громади про основні зміни.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Зокрема, вона повідомила, що надійшла субвенція з державного бюджету на реалізацію проєкту «Реконструкція комунального закладу «Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №13» (корпус №2) на вулиці Чернишевського, 29 в місті Луцьку» у сумі 80 млн грн.

У бюджеті також передбачили 280 млн грн на поповнення статутного капіталу комунального підприємства «Луцькводоканал» для фінансування проєкту «Реалізація інфраструктурних проєктів у сфері водопостачання та водовідведення» (кошти позики). Йдеться про здійснення місцевого запозичення в акціонерного товариства «Державний експортно-імпортний банк України» для фінансування цього проєкту.

4,2 млн грн спрямували на підтримку трьох військових частин.

Для комунального підприємства «Луцькспецкомунтранс» на придбання паливно-мастильних матеріалів виділили 2 млн грн ( підприємство придбало три автомобілі для військових і надає паливно-мастильні матеріали для волонтерів).

2,4 млн грн депутати передбачили на ремонт даху у дошкільному закладі №29.

На капітальний ремонт зупинок громадського транспорту депутати виділили 4,5 млн грн.

3 млн грн спрямували на будівництво та реконструкцію зовнішнього освітлення вулиць.

Департаменту соціальної та ветеранської політики на поточні видатки для надання адресної грошової допомоги пільговим категоріям громадян на придбання медикаментів спрямували 1 млн грн.

95 тис. грн спрямували на ремонтні роботи будинку культури у селищі Рокині.

340 тис. грн передбачили на поточний ремонт покрівлі закладу освіти №3 та 250 тис. грн виділили для ліцею №2 на підсилення несучих конструкцій.

52,3 тис. грн спрямували департаменту освіти для навчальних закладів професійно – технічної освіти на надання компенсації на оплату комунальних послуг за проживання тимчасово переміщених осіб. Також 82,2 тис. грн виділили для навчальних закладів професійно-технічної освіти на оплату праці з нарахуваннями.

На реалізацію «Програми розвитку цивільного захисту Луцької міської територіальної громади на 2021-2025 роки» для Державного пожежно - рятувального загону Головного управління ДСНС України у Волинській області на придбання пально-мастильних матеріалів виділили 100 тис. грн.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Луцька міська рада передала чергову партію допомоги для потреб військовослужбовців.

Реклама Google

Telegram Channel