Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Луцьку відбувся Всеукраїнський турнір з волейболу, присвячений пам’яті полеглих Героїв-випускників

Підтримати традиційний турнір на честь пошанування одинадцятьох випускників коледжу, які віддали свої життя за незалежність і цілісність країни, прибули 8 волейбольних юнацьких команд з різних регіонів.

Фото: Фейсбук.

У Луцьку відбувся Всеукраїнський турнір з волейболу, присвячений пам’яті полеглих Героїв-випускників

Стартували змагання серед юнаків на честь пам’яті полеглих захисників – випускників закладу у Луцькому педколеджі

Учасників привітав президент федерації волейболу Волині, очільник регіонального осередку НОКУ, голова обласної ради Григорій Недопад.

Про це інформує Волинська обласна рада.

Підтримати традиційний турнір на честь пошанування одинадцятьох випускників коледжу, які віддали свої життя за незалежність і цілісність країни, прибули 8 волейбольних юнацьких команд з різних регіонів, родини загиблих, представники спортивної спільноти, громадських організацій та влади. Присутні вшанували Небесне воїнство хвилиною мовчання і поклали квіти до меморіальної дошки на їхню честь.

«Поки жива пам'ять про наших синів, доти вони будуть серед нас. І я дякую кожному з вас, що бережете її. Війна закінчиться. Вам, молодим, відбудовувати країну і не забувати, якою ціною дістався мир», - звернулася до учасників змагань мама згиблого Героя Любов Карабан.

Ректор Луцького педагогічного коледжу Петро Бойчук подякував матерям полеглих воїнів за виховання патріотів. «На жаль, кількість тих, хто віддав свої життя за майбутнє країни, зростає чи не щодня. Наше з вами завдання зберегти вічну і світлу пам'ять про них. В тому числі і через спорт. Спорт гартує, гуртує і єднає навколо ідей миру. Гарного старту усім і успішного фінішу», - висловив побажання керівник педколеджу.

«Ці молоді хлопці навчалися, займалися спортом, мріяли, будували плани, але все перекреслив агресор. Вони віддали свої життя, щоб майбутнє було у вас, і здійснилися ваші прагнення. Ще триває війна, але сонце української перемоги неодмінно зійде. У наших серцях назавжди залишиться пам’ять про захисників, а наші вчинки мають бути гідними їхнього подвигу», - зазначив у своїй промові голова обласної ради Григорій Недопад.

З нагоди відкриття змагань студенти педагогічного коледжу підготували щемливу пісенну програму. Пам’ятний турнір також традиційно підтримав благодійний фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», забезпечивши призовий фонд.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У громаді на Волині жителі покращували ментальне здоров’я завдяки спорту.

Реклама Google

Telegram Channel