Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Всеукраїнська олімпіада з правознавства: двоє волинян вибороли перші місця

По завершенню змагань найкращі учасники отримали відзнаки та пам’ятні призи.

Фото Волинська ОВА.

Всеукраїнська олімпіада з правознавства: двоє волинян вибороли перші місця

На Волині завершився IV етап Всеукраїнської олімпіади з правознавства, в якій взяли участь 80 школярів із 24 областей країни. Серед них - п’ятеро волинян

Про це інформує Волинська ОВА.

«Інтелектуальні змагання відбулися на базі Волинського наукового ліцею Волинської обласної ради у два етапи: теоретичний та практичний.

 

 До слова, учасників олімпіади оцінювали провідні науковці України, викладачі вишів, юристи, представники Української Гельсінської спілки та вчителі основ правознавства.

Не обійшлося й без розважальної програми. Юні інтелектуали вирушили на екскурсію до спортивно-розважального комплексу «Адреналін Сіті», де відвідали Музей сучасного українського мистецтва Корсаків, Музей науки і техніки та промислового дизайну. Також оглянули Старе місто, Луцький замок та Музейний простір «Окольний замок».

 

 По завершенню змагань, найкращі учасники отримали відзнаки та пам’ятні призи. Серед переможців – волиняни.

Зокрема, учениця 9 класу Волинського наукового ліцею Волинської обласної ради Дарія Дерчук та учень 9 класу опорного закладу «Колківський ліцей» Колківської селищної ради Волинської області Богдан Кубай зайняли 1 місце», - йдеться у повідомленні.

 

 

Реклама Google
 

Telegram Channel