Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
609 шкіл Волині впровадили електронні журнали

Усього за кілька «кліків» можна дізнатись, які із закладів є найбільш прогресивними, відповідають сучасним цифровим вимогам.

Фото: Ілюстративне.Фейсбук.

609 шкіл Волині впровадили електронні журнали

Впровадження електронних журналів робить освітній процес прозорим та зрозумілим для всіх його учасників: учителів, учнів та батьків

Заступниця голови ОВА Вікторія Левчук провела нараду з представниками відділу цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації та управління освіти і науки облдержадміністрації. На порядку денному – впровадження у заклади загальної середньої освіти області електронних щоденників.

Про це інформує Волинська ОВА.

«На сьогодні 98% шкіл області впровадили е-журнали. Варто зазначити, що до запуску публічного цифрового дашборду на Волині електронні журнали було впроваджено 31,1 % закладів загальної середньої освіти. Отже, цифровізація дає можливість обʼєднувати зусилля, здійснювати аналітику, бачити кожним учасником освітнього процесу – як реалізовується той чи інший проєкт, швидше приймати рішення щодо верифікованих даних про впровадження е-журналів», – зазначила Вікторія Левчук.

У Волинській області електронні журнали впровадили вже у 609 закладах загальної середньої освіти.

Такий показник відображає цифровий інтерактивний онлайн-дашборд впровадження е-журналів, запущений в роботу у липні минулого року відділом цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації спільно з управлінням освіти і науки ОДА.

Завдяки цифровому дашборду кожен має можливість зручно та легко відстежувати аналітику щодо впровадження е-журналів школами Волині. Крім того, усього за кілька «кліків» можна дізнатись, які із закладів є найбільш прогресивними, відповідають сучасним цифровим вимогам, а відтак, можуть забезпечити якісний освітній процес.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel