Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У громаді на Волині вручили посмертні й прижиттєві військові нагороди

Посмертні нагороди Героїв отримали рідні.

Фото: Фейсбук.

У громаді на Волині вручили посмертні й прижиттєві військові нагороди

28 березня у Володимирській міській раді відбулося вручення державних нагород військовослужбовцям громади, а також рідним полеглих бійців

Начальник Володимир-Волинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Валентин Корнієнко зазначив, що вчергове виконує почесну та водночас сумну місію із вручення державних нагород військовослужбовцям, адже серед них є і посмертні.

Про це повідомила Володимирська міська рада.

«Нагороди Героїв, які віддали за нашу незалежність та свободу найцінніше – свої життя, передаю у руки членів родин полеглих захисників, де вони зберігатимуться як пам’ять про подвиг їхніх найрідніших. Також маю за честь вручити нагороди тим хлопцям, які уже звільнились, гідно виконавши свій громадянський та військовий обов’язок протягом багатьох років служби», – зазначив Валентин Корнієнко перед тим, як вручити нагороди.

Відповідно до указу Президента України від 17.11.2023 р. №755 орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено солдата Павла Плісака (посмертно). Нагороду отримала матір військовослужбовця Алла Плісак.

Відповідно до указу Президента України від 24.11.2023 №766 орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено солдата Павла Марчака (посмертно). Нагороду отримали дружина та донька військовослужбовця Ірина і Ольга Марчак.

Відповідно до указу Президента України від 15.09.2023 №587 медаллю «За військову службу Україні», а також відповідно до наказу Головнокомандувача Збройних Сил України від 13.10.2023 №2407 почесним нагрудним знаком «Золотий хрест» нагороджено солдата Анатолія Куляса. Відзнаки отримали дружина Іванна та син Микола Куляс.

Також медаль «За військову службу Україні» та почесний нагрудний знак «Сталевий хрест» отримав Петро Мисанюк.

Почесним нагрудним знаком «Срібний хрест» відзначено Віталія Кузнєчихіна.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Родинам загиблих Героїв з Волині вручили державні нагороди.

Реклама Google

Telegram Channel