Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Волинський прикордонний загін поповнився молодими офіцерами

Через кілька днів вони відправляться у прикордонні підрозділи, де будуть проходити подальшу службу.

Фото: Фейсбук.

Волинський прикордонний загін поповнився молодими офіцерами

Цьогорічні випускники Національної Академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького прибули для подальшого проходження служби до Волинського загону

Молоді офіцери-прикордонники зустрілися з керівництвом прикордонного загону, з ними провели ряд настановних заходів та ознайомили з оперативною обстановкою на ділянці відповідальності.

Про це поінформували у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Аби новоприбулі лейтенанти зрозуміли специфіку й особливості служби на держрубежі в межах Волині, для них під час настановного збору організували виїзд в прикордонні підрозділи, що охороняють та обороняють кордон з Польщею і білоруссю. Офіцерам продемонстрували інженерне облаштування державної межі, встановлені оборонні споруди, новітнє озброєння та техніку, яку прикордонники використовують під час виконання завдань. Ознайомили з організацією служби на взводному опорному пункті, порядком його облаштування і діяльності. Показали офіцерам і порядок дій мобільних вогневих груп та контрдиверсійного резерву, застосування пілотованої авіації, безпілотних авіаційних комплексів різного типу й малих прикордонних катерів.

Також офіцери-випускники побачили, як прикордонники несуть службу в пунктах пропуску, які технічні засоби прикордонного контролю використовують під час перевірки паспортних документів та огляду транспортних засобів.

Офіцери управління загону провели з випускниками заняття за напрямками своєї діяльності, поділилися набутим досвідом і дали фахові поради, які, сподіваємося, будуть корисні та стануть в пригоді молодим лейтенантам під час становлення на первинних посадах.

Через кілька днів вони відправляться у прикордонні підрозділи, де будуть проходити подальшу службу.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На півночі Волині продовжується будівництво оборонних фортифікаційних споруд (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel