Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Сьогодні – 10 років, як увесь світ дізнався, що «путін – ху...ло» (Відео)

Після 2014 року слова з пісні про путіна стали писати на стінах, білбордах, робили спеціальні таблички і наліпки.

Фото із сайту depo.ua.

Сьогодні – 10 років, як увесь світ дізнався, що «путін – ху...ло» (Відео)

Звісно, багато хто в світі це ще і раніше про путіна знав, а українці остаточно дізналися 20 лютого – під час окупації Криму. Але до появи пісні харківських ультрас ця історія виглядала якось недовершено

30 березня 2014 року ультрас харківського футбольного клубу «Металіст» і донецького «Шахтаря» вперше виконали пісню-кричалку «Путін – хуйло!». Дуже скоро вона стала хітом.

Найвідоміші відео з піснею про путіна:

Невдовзі стали з'являтися акустичні і рок версії цього хіта.

Широкого резонансу набув виступ із цією піснею міністра закордонних справ Андрія Дещиці 14 червня 2014 року на мітингу перед посольством росії в Києві, інформує Depo.ua. Пізніше дипломат заявив, що «натовп вимагав відповідей», тому «дипломатичний етикет провалився».

Перший відеоролик із накладеним відеорядом на сервісі YouTube було завантажено невдовзі – 4 квітня 2014 року під назвою: «Інцидент на параді в москві: «путін – ху*ло» – хіт літа 2014 року».

А 11 квітня в YouTube з'явився інший відеоролик під назвою «Power-mix. путін – ху*ло!» із накладеним відеорядом з відомого польського історичного фільму «Вогнем і мечем» (1999) режисера Єжи Гоффмана.

Слова з пісні про путіна стали писати на стінах, білбордах, робили спеціальні таблички і наліпки. Чи не кожен в Україні хотів мати таку.

Навіть французький сатиричний журнал «Шарлі Ебдо» у березні 2015 року опублікував карикатуру на путіна, у якого фалос та голова були поміняні місцями.

Красномовний шарш французького сатиричного журналу «Шарлі Ебдо».
Красномовний шарш французького сатиричного журналу «Шарлі Ебдо».

 Скільки ця пісня лунала в час повномасштабної війни – годі й говорити. Всі бажають, що ху*ло якомога швидше здохло б.

Читайте також: путін вже перетворився на царя. Тому взялися за....

Реклама Google

Telegram Channel