Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Ковельчани-захисники повертаються до побратимів на фронт з подарунками від земляків

Разом до Перемоги!

Фото: Фейсбук.

Ковельчани-захисники повертаються до побратимів на фронт з подарунками від земляків

У Ковельського міського голови Ігоря Чайки були найпочесніші гості – військові

Віталій – ковельчанин, має бойовий досвід з 2014 року. Нині служить у групі вогневої підтримки сил спеціальних операцій ЗСУ.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці Ковельської міської ради.

Пройшов «найгарячі» точки цієї війни. Як він розповідає, найважче було біля Авдіївки. Там ворог гатив важким озброєнням беззупинну. Часом лише удача допомагала вижити.

Зараз отримав два тижні відпустки. Має трохи часу, щоб провести його зі своїми донечками, дружиною, батьками. Побути наодинці з природою, допомогти родині зі справами.

Віталій у мирному житті займався підприємництвом. Каже, що міг не йти на війну, адже у нього троє малолітніх дітей, але це був його вибір. Тож залишив звичні справи і нині захищає свою країну, рідних. Пройшов навчання за кордоном, має уже неабиякий військовий досвід.

До побратимів, серед яких - і депутат міської ради Сергій Дружинович, повернеться з хорошим подарунком від земляків - квадрокоптером з нічним баченням.

Ще один ковельчанин Сергій Приходько повезе на Лиманський напрямок п’ять FPV-дронів. Саме туди зараз перекинули бригаду, в якій він є фельдшером одного з батальйонів. Сергія дуже добре знають у нашому місті. Він волонтер з багаторічним стажем, а тепер його професійні навички знадобились на фронті.

Ковельська громада постійно піклується, допомагає, доправляє необхідне для наших захисників. І так - до Перемоги.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel