Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Україна має ще одного чемпіона світу з боксу серед профі (Відео)

На професіональному рингу в Сергія Богачука відтепер – 24 перемоги, 23 з яких були здобуті нокаутом, і 1 поразка.

Фото із сайту sport.24tv.ua.

Україна має ще одного чемпіона світу з боксу серед профі (Відео)

Сергій Богачук у Лас-Вегасі декласував американця Брайана Мендосу та завоював тимчасовий пояс WBC у першій середній вазі

У ніч із 30 на 31 березня у Лас-Вегасі відбувається великий вечір боксу.

В одному з боїв андеркарда українець Сергій Богачук (23–1, 23 КО) вийшов на ринг проти Брайана Мендоси із США (22–3, 16 KO). На кону стояв тимчасовий титул за версією WBC у першій середній вазі.

Суперником Богачука мав стати Себастьян Фундора зі США (20–1–1), але той за 12 днів до шоу був переведений у головний поєдинок вечора у суперники австралійцю Тіму Цзю (24–0, 17 KO), оскільки Кіт Турман зі США вибув через травму біцепса.

Цікаво, що спочатку Богачук та Фундора мали битися за повноцінний титул WBC, однак у українського боксера організатори вкрали можливість завоювати головний пояс WBC, який віддали на бій Цзю та Фундори.

Богачук із перших хвилин захопив центр рингу та почав обстрілювати суперника точними ударами. Мендоса трохи розгубився і зосередився на захисті, лише зрідка переходячи у контратаки. Перевага українця питань не викликала протягом усього бою.

За підсумками 12 раундів усі три судді віддали перемогу українцю! Богачук, здобувши 24-ту звитягу на профі-рингу, завоював тимчасовий пояс чемпіона світу за версією WBC у першій середній вазі!

Сергій Богачук (Україна) – Брайан Мендоса (США) – UD 12 (117–111, 117–111, 118–110).

А тут відео бою українця дивіться з 21-ї хвилини:

Зазначимо, що на професіональному рингу в Богачука відтепер 24 перемоги, попередні 23 були нокаутом. На жаль, в пасиві Сергія є одна поразка від американця Брендона Адамса.

Читайте також: Скільки збірна України отримає за вихід на футбольне Євро-2024?.

Реклама Google

Telegram Channel