Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
На території Шацького лісового коледжу оновлюють дендропарк

Студенти і викладачі коледжу поповнили колекцію дендропарку новими видами порід.

Фото: Фейсбук.

На території Шацького лісового коледжу оновлюють дендропарк

Усіх бажаючих запрошують долучитись до екологічно-естетичної акції та посадити власне іменне дерево

З метою збільшення видового та якісного породного складу дерев дендропарку Шацького лісового фахового коледжу ім. В. В. Сулька розпочато висаджування молодих, декоративних дерев і кущів.

Про це повідомили на фейсбук сторінці навчального закладу. 

Випускників коледжу, всіх бажаючих, а також колективи державних установ, юридичних і фізичних осіб запрошують долучитися до участі у висадці власних іменних дерев і зробити особистий внесок для покращення екологічного та естетичного вигляду дендропарку коледжу.

Кожен матиме можливість посадити своє власне дерево, яке буде внесено до реєстру парку та підписано особистими даними про особу чи компанію, яка його посадила.

Нині студенти і викладачі коледжу під чітким керівництвом викладачів-спеціалістів (озеленення, дендрології, геодезії) Ольги Бражник, Наталії Рибчинської та Андрія Рибчинського поповнили колекцію нашого дендропарку (арборетум) новими видами порід.

Зокрема: проведена рядова посадка Гібіскуса (біля 100 шт.), Туї західної Брабант та Самшиту вічнозеленого; висаджені: Сакура канзан, Магнолія, Давидія обгорткова, Араукарія чилійська, Екзохорда кістоподібна, Церціс канадський (Юдине дерево канадське), Дерен жовтий, Дерен червоний, Секурінега кущиста, Вишня повстиста, Калина саржента.

Оновлений дендропарк буде допомагати розширювати та збагачувати знання студентів, виховувати почуття прекрасного, любові до природи рідного краю та шанобливе ставлення, бажання зберегти нашу планету від екологічних лих, охороняти й примножувати її багатства і красу, в тому числі, особисто брати участь в оновленні дендропарку коледжу.

«Давайте зробимо все, щоб наші діти та онуки дихали пахощами квітів, чули спів птахів, ходили по м'якій травичці, милувалися чудовими деревами і сходом сонця. Залишимо їм у спадок чисту, прекрасну, мирну нашу Землю», - йдеться у дописі.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На Волині у День лісу висаджували майбутні деревця (Фото).

Реклама Google

Telegram Channel