Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
На Волині врегулюють діяльність понад тисячу ставків

Всього в області знаходиться 1252 ставки.

Фото ілюстративне / facebook.com.

На Волині врегулюють діяльність понад тисячу ставків

Сьогодні, 4 квітня в приміщенні департаменту агропромислового розвитку відбулася підсумкова нарада з питань діяльності суб’єктів аквакультури під головуванням директора Юрія Юрченка

Попередньо зустрічі з представниками територіальних громад та орендарями водних об’єктів відбулися у Луцькому, Володимир-Волинському, Ковельському та Камінь-Каширському районах.

Про це інформує Департамент агропромислового розвитку Волинської ОДА.

Всього в області знаходиться 1252 ставки, з них в оренді – 632, в тому числі 304 в Луцькому районі, 183 у Володимир-Волинському районі, 80 у Камінь-Каширському районі та 65 в Ковельському районі. Усі водні об’єкти повинні бути впорядкованими, а діяльність СПД має проводитися згідно нормативно-правових актів. Зокрема, кожен ставок повинен, крім договору оренди, мати паспорт водного об’єкта або рибогосподарської водойми.

За підсумками наради, Юрій Юрченко доручив розробити уніфіковану форму збору інформації, яка окреслить подальші кроки для регулювання подачі звітності територіальними громадами області.

Нагадуємо, що з метою збереження та відтворення рибних запасів, поліпшення стану водойм та подальшого розвитку рибного господарства області, розроблена Регіональна програма розвитку рибного господарства Волинської області на 2024–2029 роки.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На Волині пів сотні дівчат зараз навчається на трактористок.

Реклама Google

Telegram Channel