Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
Міський голова та керівники підприємств Нововолинська завезли допомогу військовим

З вірою у Перемогу!

Фото: facebook.com.

Міський голова та керівники підприємств Нововолинська завезли допомогу військовим

Днями відбулася чергова поїздка в зону бойових дій

У ній взяли участь міський голова Борис Карпус, його заступник Микола Пасевич, керівник КП «УЖК-1» Микола Лукашук, директор міжшкільного ресурсного центру Іван Гуцман і водій Богдан Ясінчук.

Про це повідомляє Нововолинська міська рада.

Побували на трьох напрямках фронту і доставили бійцям необхідні речі, що були закуплені, згідно з їхніми запитами за кошти платників податків. А також osb-плити, які надало підприємство «Кроноспан».

На Запорізькому напрямку військовим передали інструменти, бліндажні скоби, автомобільні шини. Захисникам Донеччини завезли автомобіль.

Побували в місці дислокації 100-ї бригади. Поспілкувалися з керівництвом і привітали з отриманням статусу окремої механізованої бригади Сухопутних військ Збройних сил України. Військовим 100-ї бригади передали шість квадрокоптерів DJI Mavic 3T та квадрокоптер DJI Mavic 3 Pro.

У кожному з підрозділів, який відвідували на фронті, спілкувалися про потреби, взяли запити на нові закупівлі. Також у Нововолинськ доставили військовий автомобіль для ремонтування.

Міський голова подякував усім причетним до організації поїздки та всім волонтерським ініціативам громади, які передали смаколики та інші корисні речі для наших Захисників.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: 

Реклама Google

Telegram Channel