Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Заради кохання з іноземцями жительки Рівного заплатили понад пів мільйона

Що тут скажеш: ну і дурепи ж!

Фотоколаж із сайту ukr.net.

Заради кохання з іноземцями жительки Рівного заплатили понад пів мільйона

Єдине, що тішить у цих історіях – Шевченковим словам панянки не зрадили: «Кохайтеся, чорнобриві, та не з москалями...»

В одній із соціальних мереж 38-річна рівнянка познайомилася з чоловіком, який нібито є іноземцем та проживає у Сирії. Під час спілкування у них зав’язалися «романтичні стосунки».

Сирієць вирішив порадувати жінку та «відправити» подарунок: гроші, одяг, прикраси, косметику, солодощі. Однак попросив кохану сплатити послуги з доставки.

Нічого не підозрюючи, жителька Рівного перерахувала на карту українського банку 140 тис. гривень. Але цього виявилось недостатньо: іще чотири рази до неї телефонували невідомі, представляючись то митником, то працівником служби доставки та просили доплатити. Очікувану «посилку» жінка так і не отримала, а натомість втратила майже 297 тисяч гривень.

У таку ж пастку потрапила й 34-річна рівнянка. «Американець», із яким у неї був «роман» у месенджері, повідомив, що хоче прилетіти в Україну, але перед цим – в якості подарунку відправить речі, які нібито для неї купив. 

Тож спочатку потерпіла сплатила за доставку багажу на картку українського банку 92 500 гривень. А за декілька днів перерахувала понад 200 тисяч гривень за звільнення коханого, якого нібито затримали на кордоні.

Слідчі Рівненського РУП розпочали досудові розслідування за ч.3 та ч.4 ст.190 Кримінального кодексу України та встановлюють осіб, причетних до скоєних злочинів, інформує Нацполіція у Рівненській області.

Читайте також: Жінку, яка держаком від граблів трощила автомобіль ТЦК, покарали лише штрафом (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel