Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Били та лякали електрошокером 16-річного хлопця

На Франківщині поліцейські склали шість адмінпротоколів за жорстоке поводження з хлопцем.

Bullying, aggression and violence scene between two males, one young adult male punches his peer near a bricks wall

Фото – Getty Images/iStockphoto/mrohana.

Били та лякали електрошокером 16-річного хлопця

Про це правоохоронці дізнались під час моніторингу відео соціальних мереж

В Івано-Франківській області 5 квітня під час моніторингу соціальних мереж правоохоронці виявили відео, на якому група невідомих осіб завдає неповнолітньому хлопцю удари долонями по обличчю та залякує електрошокером. 

Поліцейські з’ясували, що на відео зафіксовані 16-річний учень Чернелицького ліцею, його однолітки, які теж навчаються в цьому навчальному закладі та двоє чоловіків, 21-та 22-річні мешканці Чернелицької громади.

Відзначають, що між потерпілим та учнями старших класів були неодноразові словесні перепалки та конфлікти за межами навчального закладу, які неповнолітні фіксували на смартфони.

«Співробітники ювенальної превенції опитали підлітків у присутності батьків, учителів. Відібрані пояснення учасників конфлікту. Склали шість адміністративних протоколів на батьків учнів за ч. 3 ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення», – йдеться у дописі пресслужби Поліції Івано-Франківської області

Наразі поліцейські встановлюють місцеперебування двох старших чоловіків, щоб притягнути їх до відповідальності. 

Поліція Прикарпаття закликає батьків неповнолітніх, спілкуйтеся та слідкуйте за дітьми, пояснюйте про відповідність та наслідки, які можуть наставати від їхніх дій!

Читайте також: Жінку, яка держаком від граблів трощила автомобіль ТЦК, покарали лише штрафом (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel