Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Волинських спортсменів та тренерів відзначили щорічними грошовими винагородами

Так тримати!

Фото: facebook.com.

Волинських спортсменів та тренерів відзначили щорічними грошовими винагородами

Цього року 66 ковельських чемпіонів, призерів та їхніх наставників отримали премії від 200 до 33,5 тисяч гривень

Задля такої приємної, емоційної події всі зібралися у залі стадіону «Локомотив».

Про це інформує Ігор Чайка – Ковельский міський голова.

«Вважаю, що попри війну та необхідність допомагати армії, громада має підтримувати й тих, хто наполегливо тренується, щодня працює над собою, щоб представляти Україну та нашу Ковельську громаду на міжнародній спортивній арені. Внесок спортсменів в імідж нашої держави надзвичайно важливий, на їхню честь звучить Гімн України і піднімається Державний прапор, а це — спортивна дипломатія. Дякую кожному, хто не зупиняється на досягнутому, ставить цілі і досягає їх, адже завдяки вам ми маємо змогу пишатися призерами світових, європейських змагань, паралімпіади», – зазначив очільник.

Під час урочистих зборів стоячи та оплесками зал вітав тренера з кікбоксингу Віталія Тимофєєва, який з перших днів повномасштабної війни захищає Україну у лавах 100-ї бригади територіальної оборони (тепер уже окремої механізованої).

Серед справді відданих спорту людей також хочу відзначити тренера Валерія Дружиновича, який виростив не одне покоління чемпіонів серед людей з інвалідністю.

Як завжди, високі здобутки продемонстрували торік і ковельські веслувальники. Ми пам’ятаємо, яку волю до перемоги та силу духу виявили ковельчани Дмитро Назарук, Яків Дудка та Микола Яцюк у складі збірної України на чемпіонаті світу в Таїланді. Навіть затоплення човна не зупинило хлопців на шляху до успішного фінішу.

«Будемо й надалі підтримувати наших спортсменів. Громада пишається вами та цінує!» – йдеться в дописі.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У громаді на Волині визначили найбільш спортивну родину.

Реклама Google

Telegram Channel