Курси НБУ $ 39.43 € 42.85
У волинському Горохові студенти й викладачі коледжу вторгували для ЗСУ 20 275 гривень (Фото)

Разом до Перемоги!

Фото: Facebook.

У волинському Горохові студенти й викладачі коледжу вторгували для ЗСУ 20 275 гривень (Фото)

Волонтерський центр «Твори добро» з початку війни невтомно ярмаркує , щоб підтримати українських захисників

Учора благодійний ярмарок організовувала комісія технологічних дисциплін та працівники бібліотеки Горохівського фахового коледжу ЛНУП з допомогою небайдужих горохівчан та жителів громади, за що велика вдячність всім.

Про це інформує на своїй сторінці у Facebook волонтерський центр «Твори добро».

«В черговий раз переконуємось, що коли ми єдині, ми велика сила. 

На ярмарку 06 квітня 2024 року було реалізовано продукції на суму 20 275 грн.

 Щиро дякуємо за випічку Галині Гайді, Мирославі Гайді, Світлані Савченко, Ніні Оліщук, Наталії Луцюк, Юлії Загоруйко, Надії Загоруйко, Оксані Хвищун, Ірині Сєргєєвій, Світлані Гончарук, Оксані Кузьмук, Людмилі Ансеровій, Ларисі Нарихнюк, Зіні Постижевській, Валентині Міщенко, Аллі Бояркевич, студенткам Тетяні Лазаревич, Анастасії Крупник, Анні Маіло.

 За надані продукти для випічки адресуємо вдячність родині Бачинських, Таїсії Островській, Оксані Хамулі, Зіновії Базюк, Петру та Євгенії Собуцьким, Ользі та Сергію Кононцям, СоломіІ та Олексію Вознюкам, Марії Устяк, Ніні Оліщук, Леоніду Ляшенку; за виготовлення сувенірних виробів –  Оксані Хвищун, Оксані Кузьмук,  студентському волонтерському центру «В єдності сила»,  за вироби ручної роботи – Вірі Швець із Краматорська; за доставку на ринок та допомогу в реалізації продукції – Світлані Савченко, Світлані Гончарук, Надії Загоруйко, Галині Гайді, Олегу Хвищуну, Ніні Оліщук, студентці Іванні Сідун; за донатство - Катерині Дубʼюк, Наталії Луцюк, Василю Бірчину, Ользі Сас, Маріі Ємчик.

Всі кошти будуть спрямовані на потреби ЗСУ. Мирних днів нам усім!  Нашим Захисникам бажаємо міцного здоров’я, неушкодженими та з Перемогою повернутися до дому! Молимося та допомагаємо!» - йдеться у повідомленні.

 

 

 

Читайте також: «Пенсіонер із Луцька зібрав 1 мільйон 171 тисячу 999 гривень благодійної допомоги для ЗСУ». 

 
 
 

Реклама Google
 

Telegram Channel