Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Уродженець Луцька підтвердив, що українські літаки розбили ракетами пункт управління росіян в окупованому Луганську

У Луганську на місці машинобудівного заводу у небо підіймається великий стовп диму.

Фотоскрін із відео соцмереж.

Уродженець Луцька підтвердив, що українські літаки розбили ракетами пункт управління росіян в окупованому Луганську

У Повітряних силах доповіли про «результативний удар по ворожому об’єкту»

Сили оборони України успішно уразили пункт управління угрупування військ «Центр» противника в окупованому Луганську.

Інформацію, яку напередодні поширювали Telegrm-канали, 14 квітня офіційно підтвердив командувач Повітряних Сил, генерал-лейтенант Микола Олещук. До речі, пан Микола – уродженець Луцька.

«Витримавши паузу, дякую льотчикам авіації Повітряних Сил за успішний, а головне – результативний удар по ворожому об’єкту на Луганщині 13 квітня 2024 року. Українські пілоти чудово виконали роботу і повернулись на базу», – йдеться у повідомленні.

Командувач додав, що таких ударів по тилах противника буде більше, коли «Україна отримає більше ракет від наших західних партнерів».

Напередодні в тимчасово окупованому Луганську було чутно вибухи в районі машинобудівного заводу.

Спочатку окупаційна влада заявляла про ракетну атаку на район міського автовокзалу, проте згодом підтвердила прильот на територію машинобудівного заводу в Луганську. На відео, опублікованих очевидцями, було видно, як в небо підіймається великий стовп диму.

Зауважимо, що у ранковому зведенні Генерального штабу ЗСУ за 14 квітня повідомлялося про те, що за минулу добу авіація Сил оборони вдарила по 11 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 1 пункту управління, 2 наземних станціях управління БПЛА та 1 зенітно-ракетному комплексу ворога. Підрозділи ракетних військ завдали ураження по 2 районах зосередження особового складу та 2 засобах протиповітряної оборони російських окупантів.

Читайте також: Прикордонники Волинського загону на Донеччині взяли в полон трьох окупантів (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel