Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
4 поляків на квадроциклах випадково перетнули кордон з Україною (Відео)

«Стоп, приїхали!».

Фото – Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

4 поляків на квадроциклах випадково перетнули кордон з Україною (Відео)

Шукали екстриму

Четверо поляків на квадроциклах незаконно перетнули кордон з Україною. Вони пояснили, що заблукали й випадково потрапили до України

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України

Відомо, що порушників, які поза пунктами пропуску трьома квадроциклами та мотоциклом перетнули кордон з Угорщини в Україну виявили за допомогою біспектральної камери. На їх затримання негайно висунулась група реагування прикордонної служби «Бодалово» Мукачівського загону.

Як розповідають прикордонники, порушниками виявились громадяни Польщі. Іноземці пояснили, що є членами спільноти, яка займається екстремальним прокатом кросових мотоциклів та квадроциклів.

У квітні у Польщі стартувала акція під назвою «2222 км», зміст якої полягає в тому, що добровольці, які беруть у ній участь, зобов’язані проїхати маршрутом від Кракова до Стамбула, долаючи щодоби близько 300 км здебільшого бездоріжжям. Через проблеми зі зв’язком, іноземці заблукали, втратили орієнтування на місцевості, тому й опинилися на території України.

Стосовно громадян Польщі прикордонники склали протоколи про адмінправопорушення, передбачене ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Справи скеровано до суду.

Згодом, в порядку реадмісії, іноземців повернуть в Угорщину.

Читайте також: Чому на Волині серед ночі лунали тривожні сирени в селі Заозерне.

Реклама Google

Telegram Channel