Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Школярів Волині запрошують до участі в конкурсі малюнків

Участь у Конкурсі безкоштовна.

Фото: Фейсбук.

Школярів Волині запрошують до участі в конкурсі малюнків

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей проводиться XVІІ Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «МОЇ ПРАВА-2024: 10 років українського опору збройній агресії рф»

Мета конкурсу: привернути увагу до порушення прав українських дітей, що постраждали внаслідок збройної агресії рф проти України.

Про це повідомляє Волинська ОВА. 

Організатори конкурсу: Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення разом з Українською молодіжною правничою асамблеєю, Благодійним фондом «Об’єднання світових культур», Українською асоціацією підтримки творчої молоді.

До участі у Конкурсі запрошуються учні закладів загальної середньої освіти України, віком до 18 років та школярі – громадяни України, що постійно або тимчасово проживають за межами України (спеціальна номінація).

Журі конкурсу: відомі державні та громадські діячі, вчені, митці, представники міжнародних організацій та провідних правничих видань.

Кожен учасник може подати не більше 3 конкурсних робіт.

Участь у Конкурсі безкоштовна.

Переможці Конкурсу отримають відзнаки та цінні подарунки.

Контактні дані Всеукраїнського організаційного комітету – [email protected], https://www.facebook.com/UkrainianCoordinationCenter;

Голова організаційного комітету – Сошников Антон Олександрович, 0955031091.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У Ковелі - весняний вернісаж просто неба.

Реклама Google

Telegram Channel