Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
У Ковелі - весняний вернісаж просто неба

Приходьте на вернісаж!

Фото Ковельська міська рада.

У Ковелі - весняний вернісаж просто неба

На бульварі Лесі Українки – нова виставка юних художників. Цього разу там можна оглянути роботи із фондів конкурсу «Великодня веселка»

Цієї  весни його організатори з радістю скористались можливістю відкрити вернісаж просто неба. Найкращі малюнки переможців минулих років засяяли різнобарв’ям і різноманітністю: весна, родина, Великдень. Роботи пронизані любов’ю до рідної землі, цікавістю до традицій свого народу, вірою та шануванням найвеличнішого християнського свята – Пасхи.

Як розповідає організаторка конкурсу, директорка дитячої художньої школи імені Андроника Лазарчука Олена Цьомик, упродовж багатьох років юні митці натхненно беруться за пензлики і створюють неймовірної краси картини, інформують в Ковельській міській раді.

– Запрошуємо мешканців та гостей нашого привітного Ковеля на весняну прогулянку бульваром, подивуватись та насолодитись майстерністю талановитих художників, порадіти життю, навіть у такий складний час, впевнитись, що  у нас підростають обдаровані діти і молодь – наше славне майбутнє.

 

 

 

 

 

 

Реклама Google
 

Telegram Channel