Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Юна волинянка – найкраще знає астрономію серед школярів України

Ковельчанка розповідає, що їй подобаються точні науки.

Фото: Фейсбук.

Юна волинянка – найкраще знає астрономію серед школярів України

Ковельчанка Вікторія Смаль є стипендіаткою Президента України, нині навчається в десятому класі ліцею №13

Перше місце з астрономії, друге – з фізики на Всеукраїнських олімпіадах, з фізики та астрономії – перше, з права та української мови – друге – на обласних - це неповний список досягнень здібної дівчини.

З перемогами її привітав міський голова Ігор Чайка, його заступниця Наталія Маленицька, начальник управління освіти Віктор Бичковський.

Про це повідомляють у Ковельській міській раді.

«Я щиро подивований, які широкі інтереси у Вікторії, скільки у неї успіхів. За цим стоїть велика праця, талант, - зауважив мер.- З твоєю наполегливістю, тим фундаментом, який уже маєш, тебе чекає велике майбутнє. Ми дуже пишаємось тобою. Мрій про неможливе – отримаєш максимум».

Також міський голова подякував директору ліцею Ігорю Ткачуку, наставнику Вікторії, вчителю фізики Тетяні Войтюк, мамі Тамарі Степанівні за те, що допомагають дівчині розвивати її талант, здібності, підтримують її у всьому.

Ковельчанка розповідає, що їй подобаються точні науки. Мріє освоїти спеціальність, яка пов’язана з інформаційною безпекою, але поки це лише плани.

Крім того, десятикласниця знаходить час і для книг, багато читає, хоче мати власну бібліотеку.

«Спасибі за те, що прославляєш наше місто, що працюєш над собою та впевнено йдеш вперед. Можна лише порадіти за тебе. Нехай все вдається», - резюмував мер.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На Волині визначили найкращу спортивну сім'ю.

Реклама Google

Telegram Channel