Курси НБУ $ 39.52 € 42.36
У Ковелі облаштують інклюзивний простір молодіжного центру

Молодіжний центр відповідатиме стандартам доступності та інклюзії задля залучення молоді з інвалідністю до активного громадського життя.

Фото: kowelrada.gov.ua.

У Ковелі облаштують інклюзивний простір молодіжного центру

700 тисяч гривень від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) отримає Ковель безповоротної фінансової підтримки цільової соціальної програми «Молодь Ковельської громади»

Ці кошти  спрямують на ремонт, облаштування інклюзивного простору молодіжного центру, закупівлю необхідної техніки і обладнання для нього.

Про це йдеться на сайті Ковельської міської ради.

Заклад планують розташувати у приміщенні  стадіону «Верес», яке знаходиться на  першому поверсі, має зручний вхід, який не потребує пандуса.

Днями міський голова Ігор Чайка підписав Меморандум, що стосується реалізації проєкту у рамках Програми «Зміцнення спроможності молодих людей стати агентами змін через розвиток життєвих навичок підлітків та підтримку молодіжного активізму у 7-ми західних областях».

Її фінансує Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) та реалізує  ГО «Ініціативний центр активності та розвитку громадського почину «Єднання» (ICAP Єднання).

Підписання проходило онлайн. У заході взяли участь заступник міського голови  Наталія Маленицька, начальник управління культури, молоді, спорту та туризму Андрій Мигуля, виконавчий директор ІСАР Єднання Володимир Шейгус, координатор молодіжних програм ЮНІСЕФ Євген Кузнєцов.

«Переконаний, що завдяки цьому проєкту ми отримаємо якісні зміни, які підуть на користь  громаді. Саме в умовах обмеженого фінансування проєктна діяльність є для нас пріоритетною. Спасибі за довіру ЮНІСЕФ, сподіваємось на продуктивну співпрацю», – зауважив Ігор Чайка.

Проєкт планують реалізувати у цьому році. Передбачається, що молодіжний центр відповідатиме стандартам доступності та інклюзії, що важливо для залучення молоді з інвалідністю до активного громадського життя.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel