Курси НБУ $ 39.52 € 42.36
Андрій Єрмак у ТОП-100 найвпливовіших людей світу, а Зеленського – нема

Американці конкретно натякнули, хто у нас керує країною.

Фотоколаж із сайту 24tv.ua.

Андрій Єрмак у ТОП-100 найвпливовіших людей світу, а Зеленського – нема

Такий вибір одного із найавторитетніших журналів світу – Time

Голова Офісу президента Андрій Єрмак потрапив в список 100 найвпливовіших людей світу за версією журналу Time у категорії Лідери. Він став єдиним українцем, який туди увійшов.

Про це йдеться на сайті журналу.

До сотні найвпливовіших увійшли політики, журналісти, актори, а також діячі культури та спорту з різних країн. У списку є й один українець – голова Офісу президента Андрій Єрмак.

Він потрапив до категорії «Лідери» разом із президентом Аргентини Хав'єром Мілеєм, главою уряду Польщі Дональдом Туском та вдовою російського політика Олексія Навального Юлією. Остання, до слова, очолила категорію.

Єрмака номінував до цього списку колишній генсек НАТО Андерс Фог Расмуссен. У своїй колонці він називає голову ОП «людиною, яка відіграє центральну роль» у забезпеченні роботи українського уряду.

Що каже Вікіпедія:

«Тайм» – щотижневий американський журнал зі штаб-квартирою у Нью-Йорку. Одне із найстаріших та найвпливовіших видань у Сполучених Штатах і світі, з щотижневим тиражем тільки в США близько 4 млн примірників. Журнал також має регіональні філії – так зване європейське, тихоокеанське та азійське видання.

 Перший номер часопису вийшов 3 березня 1923 року та став першим тижневим журналом у Сполучених Штатах. В сучасних рекламних кампаніях видавці журналу розшифровують його назву великими літерами TIME, як (The International Magazine of Events) – Міжнародний журнал новин.

Читайте також: Андрій Лунін розкрив секрет, хто допоміг йому відбити 2 пенальті і вивести «Реал» у півфінал (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel