Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
У Володимирі призначили одноразові грошові допомоги

Було розглянуто вісім питань порядку денного.

Фото: facebook.com.

У Володимирі призначили одноразові грошові допомоги

18 квітня відбулось засідання комісії з соціальних питань по Володимир-Волинській міській територіальній громаді

Було розглянуто вісім питань порядку денного.

Про це інформує Володимирська міська рада.

За результатами розгляду звернень мешканців громади щодо призначення їм одноразових грошових допомог, комісія погодила виділення 230 громадянам виплати на загальну суму 523 тисячі гривень.

Підтримали члени комісії призначення одноразової грошової допомоги на лікування рідних та близьких 14 громадянам на загальну суму 49 тисяч гривень, а також дев’яти мешканцям громади, які звернулись щодо надання фінансової підтримки важкохворим та онкохворим дітям віком до 23 років, буде виплачено допомогу у розмірі 65 тисяч гривень.

По 20 тис. грн буде виплачено трьом сім’ям загиблих (померлих) військовослужбовців на встановлення (придбання) пам’ятників.

Комісія розглянула подання заступниці начальника управління соціальної політики Алли Кузьмич щодо відшкодування КП «Полігон» коштів за фактично надані послуги з організації та проведення поховання двох загиблих (померлих) військовослужбовців, згідно з яким, буде виплачено 22 605, 18 грн.

Окрім цього, прийнято рішення про визначення граничної суми відшкодувань вартості поховання загиблих (померлих) військовослужбовців у бойових діях під час воєнної агресії російської федерації проти України у літній період в розмірі 12 688, 00 грн.

За іншим поданням, 67 жінкам, яким присвоєно почесне звання України «Мати-героїня», буде надано матеріальну допомогу по 500 грн кожній.

Також 116 сім’ям загиблих (померлих), зниклих безвісти військовослужбовців, які брали участь в АТО/ООС, відбитті військової агресії російської федерації проти України, на вирішення невідкладних матеріально-побутових проблем буде виплачено допомог на загальну суму 980 тис. грн (10 тис. грн на одну сім’ю).

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Волинянин вирощує декоративні дерева з прутиків верби.

Реклама Google

Telegram Channel