Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
У Луцьку зустрінуться представники різних шкіл і регіонів

Два дні будуть насичені різноманітними тренінгами, воркшопами та комунікацією.

Фото ілюстративне / facebook.com.

У Луцьку зустрінуться представники різних шкіл і регіонів

26–27 квітня 2024 року в Луцьку відбудеться візит-зустріч «Шкіл миру»

Понад 20 представників різних шкіл і регіонів зустрінуться в межах проєкту «Школа миру», який організовує ГО «ВГО »Поруч»».

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Два дні будуть насичені різноманітними тренінгами, воркшопами та комунікацією. Учні й учителі з різних «Шкіл миру» працюватимуть разом і обмінюватимуться власним досвідом. Також під час заходу дітей та педагогів детальніше ознайомлять з історією та культурою Волинської області. Від нашого міста учасник проєкту — комунальний заклад «Луцький ліцей № 4 імені Модеста Левицького Луцької міської ради».

Захід організовано за підтримки проєкту «Зміцнення громадянського суспільства в країнах Східного партнерства», який спільно фінансується урядом Федеративної Республіки Німеччина та Європейським Союзом.

Метою «Школи Миру» є розширення можливостей молоді для забезпечення соціального примирення: сприяння взаєморозумінню та ненасильницькому спілкуванню. Під час цього проєкту підлітки та молодь навчатимуться розв’язувати конфлікти (насамперед локальні) без насильства й активно інтегрувати метод ненасильницького розв’язання конфліктів у своє життя. Всеукраїнська громадська організація «Поруч» активно працює над інтеграцією молоді в життя громади та над забезпеченням розвитку демократичних цінностей.

27 квітня 2024 року об 14:00 у конференц-залі Окольного Замку відбудеться презентація проєкту «Зміцнення громадянського суспільства в країнах Східного партнерства».

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Лучники з Волині здобули золоту медаль на змаганнях в Болгарії.

Реклама Google

Telegram Channel