Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
«Раджу хлопцям, які були травмовані на війні, не здаватись»: військовий-переможець міжнародних змагань відвідав рідне місто на Волині

Мер Ковеля Ігор Чайка подякував воїну за неймовірну силу духу, стійкість, волю до премоги.

Фото: Фейсбук.

«Раджу хлопцям, які були травмовані на війні, не здаватись»: військовий-переможець міжнародних змагань відвідав рідне місто на Волині

У Ковель приїхав Ігор Панчук – людина, яка підкорила легкоатлетичні доріжки Америки

Він здобув три «золота» на міжнародних змаганнях серед поранених військовослужбовців та ветеранів війни – United States Air Force and Marine Corps Trials 2024».

Про це йдеться на фейсбук-сторінці Ковельської міської ради.

29-річний спецпризначинець Національної гвардії України виборов перші місця в бігу на 100, 200 і 400 метрів. Причому на 400-метрівці побив рекорд великих міжнародних спортивних змагань «Warrior Games».

З цими успіхами його привітав міський голова Ігор Чайка. Подякував за неймовірну силу духу, стійкість, волю до перемоги, за те, що прославляє рідний Ковель та Україну на міжнародній арені.

Важке ушкодження, реабілітація, поїздка в Америку. А далі – знову на службу. Ігор розповідає, що сам багато зробив для того, щоб швидше стати на ноги.

«Поранення – це така перешкода, яку потрібно пройти, щоденно займатись собою, реабілітацією, вдосконалюватись. Раджу хлопцям, які були травмовані на війні, не здаватись. Вірити в себе - і тоді швидше можна досягти бажаного результату», - зауважив він.

Участь у змаганнях, подорож на інший континент залишили багато приємних спогадів. Як розповідає військовослужбовець, був надзвичайно теплий прийом. Відчувалась велика повага до української команди. Один з американських вояків сказав: «Ви – дуже круті. Горджусь, що живу разом з вами в один час».

Відчувається, що Ігор любить своє місто. У нього тут багато друзів, знайомих. Говорить, що багато хороших змін бачить, коли приїжджає додому.

«Ковель пишається тобою, друже! Спасибі за теплі слова про рідне місто та подарунок — прапор спецпідрозділу, де ти служиш. Окреме дякую мамі Аллі Георгіївні, татові Ігорю Богдановичу, бабусі Галині Олексіївні — за виховання сина та онука. Здоров’я і добра твоїй дружині Катерині та маленькому сину Мирону. Нехай все вдається. Завжди раді бачити у Ковелі», - сказав на завершення розмови мер міста.

Переможець попросив звернутись до поранених військовослужбовців та передати, що наступні «Ігри нескорених» відбудуться в 2025 році. Втім, саме зараз час подавати заявку та розпочинати підготовку до них, щоб найперше – здобути перемогу ще й над собою.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel