Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Мешканців громади на Волині вчили керувати дронами (Відео)

Відкриття нових горизонтів.

Фото: facebook.com.

Мешканців громади на Волині вчили керувати дронами (Відео)

У Ратнівській громаді відбувся незвичайний вишкіл

У громаді пройшов перший урок з навчання керуванням дронами для цивільного населення. Цей захід відкриває цикл занять для мешканців громади різних професій задля підвищення обізнаності по темі безпілотних літальних комплексів які так важливі під час війни.

Про це інформує Ратнівська селищна рада.

Дрони, або безпілотні літальні апарати, стають все більш популярними серед широкого кола користувачів, від любителів фотографії до професіоналів у сферах агрономії та зйомок з висоти пташиного польоту. Урок з навчання керуванням дронами в Ратнівській громаді відкриває двері для місцевих мешканців у світ авіаційних технологій та нові перспективи в їхній роботі, відпочинку та, що важливо сьогодні, захисті.

На уроці було розглянуто різновиди дронів, від простих моделей для розваг до складних професійних апаратів, призначених для високоточних завдань у сільському господарстві, військовій справі, екології та інших галузях. Учасники отримали можливість ознайомитися з характеристиками кожного типу дронів та навчитися базовим навичкам їхнього керування.

Навчання було побудоване на основі інтерактивних методів, що дозволяли кожному учаснику отримати практичні навички керування дроном. Завдяки допомозі досвідчених інструкторів, учасники змогли зрозуміти основи безпеки та ефективного використання дронів в різних сферах життя.

 

Відкриття першого уроку з навчання керуванням дронами у Ратнівській громаді стало важливим кроком у напрямку розвитку технологічних знань та навичок серед місцевого населення. Ця ініціатива відкриває нові можливості для розвитку та підвищення технологічного рівня мешканців, розширюючи їхні можливості у сучасному світі технологій.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Священник-митець з Волині проводить арттерапію для поранених воїнів.

Реклама Google

Telegram Channel