Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
75 обласних комунальних закладів і підприємств Волині долучилися до збору коштів для ЗСУ

Керівникам колективів вручили пам’ятні гравертони.

Фото: Фейсбук.

75 обласних комунальних закладів і підприємств Волині долучилися до збору коштів для ЗСУ

Голова обласної ради спільно зі своїми заступниками Юрієм Поліщуком, Григорієм Пустовітом, заступником керуючого справами апарату ради Юрієм Ройком подякували обласним комунальним закладам за посильну допомогу об’єднаним силам оборони

Сьогодні керівництво Волиньради символічними відзнаками нагородило колективи обласних спортивних, бібліотечних і мистецьких установ та психоневрологічних інтернатів.

Про це інформує Волинська обласна рада. 

«Я вдячний кожному керівнику і працівнику за допомогу, за сприяння та щиру підтримку наших захисників. Найперше ми орієнтуємося на запити військових частин, де несуть службу волиняни. Від початку нашої ініціативи до збору коштів долучилися колективи 75-ти обласних комунальних закладів і підприємств, які придбали майже 60 дронів MAVIC, понад 40 FPV-дронів, засоби антидронового захисту, генератори, запчастини для військової техніки. І це паралельно з вашими окремими персональними акціями допомоги війську», - зазначив Григорій Недопад.

Він додав, що запланована чергова поїздка до захисників, під час якої військовим передадуть автомобіль, розвідувальні та ударні дрони та інше запитуване обладнання.

Очільник Волиньради вручив керівникам колективів пам’ятні гравертони і закликав продовжувати допомагати фронту.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel