Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Делегація Дитячого Фонду ООН UNICEF побувала у Луцьку

Луцька громада дуже цінує таке партнерство та результати, яких уже вдалося досягнути.

Фото: www.lutskrada.gov.ua.

Делегація Дитячого Фонду ООН UNICEF побувала у Луцьку

Луцька громада – одна з 10 громад Волині, в яких завдяки UNICEF та Центру соціальних послуг «Джерело» реалізовують пілотний проєкт із запровадження інтегрованих соціальних послуг вразливим дітям

Начальник управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради Ліна Галан зауважила, що в громаді, окрім існуючих 11, запроваджують нові соціальні послуги: переклад жестовою мовою, медіація та транспортні послуги.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Останні вдалось реалізувати завдяки електромобілю, який Луцька громада отримала у вересні 2023 року для здійснення соціального супроводу сімей, які опинились в складних життєвих обставинах, екстреної допомоги та мобільності фахівців, допомозі родинам, які виховують дітей з інвалідністю.

«Минулого року спільно з UNICEF ми реалізували проєкт «Спільно», який допоміг виявити дітей, які потребують нашої допомоги та захисту. Цього року ми реалізовуємо інший — ще потужніший проєкт, завдяки якому ці діти отримають не лише підтримку, а й спеціалізовані послуги, соціалізацію та кращий догляд. Зараз громада працює над впровадженням послуги раннього втручання та створення патронатних сімей», – розповіла гостям Ліна Галан.

«Допомога та підтримка дітям – це пріоритет нашої роботи. Завдяки нашій невтомній команді професіоналів і таким надійним, партнерам, ми ще краще розвиваємо соціальну сферу. Ваша допомога є неоціненною», - зазначила заступник Луцького міського голови Ірина Чебелюк.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: З якими проблемами звертались лучани до міського голови.

Реклама Google

Telegram Channel