Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Волинський педагогічний коледж попрацював на ЗСУ

Так тримати!

Фото: facebook.com.

Волинський педагогічний коледж попрацював на ЗСУ

У Центрі культурних послуг міста Володимира відбувся благодійний ярмарок педагогічного фахового коледжу імені Агатангела Кримського

У фойє закладу було дуже людно, весело, розносилися приємні пахощі від різноманітних смаколиків, які приготували майбутні педагоги разом із своїми викладачами.   

До послуг відвідувачів- товар на різний смак і уподобання: пиріжки з різною начинкою, печиво, тістечка, млинці, вишукані десерти, домашня консервація, а також картини, ляльки-мотанки й писанки.   

Усі виручені кошти планують спрямувати на потреби ЗСУ.  

Відкриваючи ярмарок, директор коледжу Микола Савельєв подякував  педагогічному та студентському колективам за активну участь у волонтерському русі. 

До слова, Володимирський педагогічний коледж імені Агафангел Кримського з перших днів повномасштабноі війни проводить чимало благодійних заходів. 

Їхній заклад став одним із волонтерських центрів Володимирськоі громади. Тут не лише збирають кошти для придбання усьооо необхідного нашим захисникам, а й плетуть маскувальні сітки, шиють необхідні речі для військових, а також приймають людей, які змушені були через війну залишати рідні домівки.

Скрасила й додала бадьорості та оптимізму заходу концертна програма з патріотичними музичними номерами.

Роксолана Вишневич

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Центр денного перебування дітей дошкільного віку – у Божому храмі Нововолинська.

Реклама Google

Telegram Channel